Sandra Janković
Sandra Janković rodjena je u Beogradu, 30.10. 1978. godine. Završila je glumu na Akademiji umetnosti u klasi prof. Ivana Bekjareva. U beogradskim pozorištima odigrala je preko trideset naslova, neki od njih su Hamlet mašina (Ofelija), Ričard III (princ od Jorka); Ko se boji Virdžinije Vulf (Hani); Čikaške perverzije (Debora)…

Igrala je u filmovima Flert, Zabranjena ljubav.

Bojana Tušup
Bojana Tušup rođena 12.08.1979, u Beogradu. Diplomirala je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi prof. Mihaila Janketića. Neke od njenih predstava su Brod za lutke (velika sestra) JDP; Italijanska noć (prostitutka) JDP; Dekameron (Izabela) Boško Buha; Pastorala (Ruža) Kult; Lekcija (Marija), NP Kruševac; Sve o Šekspiru (Glenda), NP Subotica; Balkanski špijun (Sonja), SNP… Serije: Ljubav i mržnja (Tamara), Mješoviti brak (Milena); Kuku Vasa (Anabela).

Miroljub Turajlija
Miroljub Turajlija, rođen 17.02.1980. godine. Diplomirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi prof. Mihaila Janketića. Zaposlen je u Pozorištu na Terazijama, gde igra, peva i glumi u mnogim predstavama, među kojima se izdvajaju: Dr, Kiss Me Kate, Lutka sa naslovne strane, Pop Ćira i pop Spira, A Chorus Line, Cigani lete u nebo, Heroji, Svadba u kupatilu, Chicago, Kabare, Neki to vole vruće… Igrao je u serijama Porodično blago, Ljubav navika panika, Mješoviti brak, Premijer, Agencija za SIS…

Željka Stričević
Željka Stričević rođena u Novom Sadu 24.04.1979. Diplomirala glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi prof. Mihaila Janketića. Uloge u pozorištu: „Golje“, Pozorište na Terazijama, „Hamlet Hamlet Eurotrash“, Pozorište na Terazijama, „Patkica žutkica“, Pozorište čarapa... Film Žurka. Igrala je i u serijama Jelena, Stižu dolari, Kafanica blizu SIS-a.

JovanaFilipovic
Jovana Filipović - Jovana Filipović - rođena 6. 02. 1983. u Novom Sadu. Glumu diplomirala 2007. god, na Akademiji dramskih umjetnosti, u Banja Luci, u klasi prof. Nenada Bojića. Do sada imala preko dvadeset profesionalnih angažmana, od kojih su neki u predstavama "Pepeljuga", "Tri praseta", "Backstage", "Šekspir-izgubljeno-nađeno", "Istorija", "Crvenkapa", "Zaljubljeni meda", "Ričard 3".

Miljan Prljeta
Miljan Prljeta je rođen u Mostaru 06.05.1980. Diplomirao je na Akademiji Umetnosti, Novi Sad, u klasi prof. Petra Banićevića i asistenta Milana Pletela. Igrao u pozorištima JDP, Atelje 212, Bosko Buha, Slavija Teatar, Bitef teatar, Narodno pozorište Sombor, Narodno pozorište Subotica, Beton Hala Teatar, Teatar T.

Tanja Pjevac
Tanja Pjevac rođena je 1980. godine u Novom Sadu. Glumu je završila na Akademiju umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Mihaila Janketića. Neke od njenih predstava su Ravangrad (SNP); Trajkovići (Pozorište na Terazijama); Mletački trgovac (JDP); Kokoška (JDP); Brod za lutke (JDP); Na dnu (JDP); Kandid (JDP); Ćelava pevačica (SNP); uloge u serijama "Stižu dolari"; "Ljubav navika panika" ; "Agencija za SIS"; "Vratiće se rode" ; igrala je i u par filmova.

Pedja Damnjanovic
Peđa Damnjanović rođen 08.02.1981.godine. Diplomirao glumu 2004. u klasi prof. Nikite Milivojević i Anite Mančić. Igrao u pozorištima Boško Buha, Bitef Teatar, ustanova kulture Vuk, Beton hala teatar, serijama Jelena, Seljaci, Il commissario Nardone i filmovima Beogradski fantom, Život i smrt porno bande, Gospodin Izmetić, Same way i Most.